WhatsApp App
met
ons!
Bel 06 1216 3792
✓ Vakmanschap voorop✓ Veilig & duurzaam✓ Maatwerk oplossingen✓ VCA-gecertificeerd✓ Regionale specialisten
Facebook

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Net en secuur werk

Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van aalberts Wat ons erg opviel is het netten en secuur werken. Erg vriendelijk ook dat niet te vergeten. Dankjewel hiervoor

Tineke

We hadden een kleine spoedklus en dit werd snel opgepakt en voortvarend door hem opgepakt. Over het resultaat zijn we erg te spreken. Roel is in het vervolg onze go-to guy.

Steven

Verlichting

Op Roel konden wij rekenen: met aandacht en precisie heeft hij voor ons in huis verlichting en schilderijen opgehangen. Het was geen grote klus, maar wij waardeerden het enorm dat hij toch tijd voor ons heeft vrijgemaakt om het werk uit te voeren. En dat met oog voor kwaliteit en een vriendelijke service. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Goed bedrijf! Goed gewerkt en zonder aarzeling aanbevolen!

Alessandra Liberto

Stucwerk

Roel is een topper! Zondag nam ik contact op met het idee dat mijn verzoek om stucwerk op korte termijn onmogelijk zou blijken en hij heeft alles gedaan om het tóch op maandag al voor me voor elkaar te krijgen en perfect uitgevoerd ! Hij werkt netjes en secuur, levert strak en mooi werk af en ook de communicatie is prettig. Het is een fijne vent, dus niet twijfelen: voor stucwerk ga je gewoon naar Roel!

Judith Kraan

Top bedrijf!

Wat een top bedrijf! Het is altijd afwachten wat je krijgt als je iemand niet kent! Maar totaal geen spijt van onze keuze voor deze klusjesman. Communicatie een dikke 10+.We wisten precies wanneer hij kwam.De werkzaamheden zijn ook prima uitgevoerd ,hij doet zijn werk met liefde. Zeker een aanrader... nogmaals bedankt voor alles!!!

monique Spakman